Tavaszi nagytakarítás!

Bábolna Város Önkormányzata idén is megszervezi az immár hagyományossá vált szemétgyűjtési akcióját.

Az elmúlt 6 évben, Bábolna Város Önkormányzata minden alkalommal részt vett a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért címen meghirdetett tavaszi akcióban. 2017-ben évszakot váltva, ősszel kerül megszervezésre Magyarország legnagyobb hulladékgyűjtési akciója, amivel idén a mozgalom a nemzetközi Takarítási Világnaphoz csatlakozik.

Követve az elmúlt hat alkalmat, Önkormányzatunk a Föld Világnapjához kötődve, az idei évben is szemétszedési akciót hirdet annak érdekében, hogy mindenki részt vehessen szűkebb-tágabb környezetünk megtisztításában. A „Tavaszi nagytakarítás” kiterjed a város lakóutcáira, bevezető utak területére és természetesen az iskola, óvoda kertjére, erdők és fásítások területeire.

 Az idei szemétgyűjtési akcióra 2017. április 20-án (csütörtökön) 8-15 óra között kerül sor.

 A „Tavaszi nagytakarítás” akció keretein belül, minden résztvevő számára térítésmentesen biztosítja Bábolna Város Önkormányzata a kesztyűt és a szemétgyűjtő zsákokat, és gondoskodunk az összegyűjtött szemét maradéktalan elszállításáról.

A jelentkezés egy egyszerű regisztrációhoz kötött, amely a honlapról letölthető regisztrációs lap kitöltésével és a Hivatalba történő visszaküldésével valósul meg.

Csak annak tudunk védőeszközt és szemétgyűjtő zsákot biztosítani, aki idejében, legkésőbb 2017. április 12-ig leadja a regisztrációs nyomtatványt.

Kérdés esetén Antos Zsófia 20/2848182, valamint Nagy Károly településgazda 30/98-68-287 tud bővebb információval szolgálni.

 

Mindannyiunk felelőssége, hogy milyen környezetben élünk ma, és milyen környezetet örökölnek tőlünk utódaink!

Kapcsolódó dokumentumok
2017. április 07. | péntek