BÁBOLNA VÁROSSÁ VÁLÁSÁNAK XVIII. ÉVFORDULÓJA 2021. október 8.

Tisztelt Bábolnaiak! Hagyományainkhoz híven idén is ünnepséggel emlékezünk meg Bábolna várossá válásának évfordulójáról. A rendezvénynek ez évben a Sportcsarnok ad otthont, 17.30-kor ünnepi beszédekre, kitüntetések átadására kerül sor, majd 18.30-tól a Bagossy Brothers Company koncertjét élvezhetik a résztvevők. Mivel a koncert iránt óriási érdeklődésre számítunk, és sajnos a Sportcsarnok befogadóképessége csupán 500 fő, ezért a részvételhez regisztráció szükséges. Annak érdekében, hogy minden bábolnai érdeklődő részt vehessen az eseményen kizárólag bábolnai lakcímkártyával rendelkezők regisztrációját fogadjuk el. Regisztrálni lehet október 4-én és 5-én a babolnavaros2021@gmail.com e-mail címen, illetve az 568-000 telefonszámon 7.30 és 16.30 között. Kérjük a jelentkezés során nevüket, címüket, telefonszámukat tüntessék fel. Ha a jelentkezők száma eléri az 500 főt, további regisztrációt már nem tudunk elfogadni, megértésüket köszönjük!
A Sportcsarnok 18.15 és 18.30 között nyitja meg kapuit azok előtt a kedves vendégeink előtt, akik csak a koncerten szeretnének részt venni.
Mindannyiunk egészsége, nyugalma és lelki békéje megőrzése érdekében kérjük Önöket a hatályban lévő járványügyi szabályok betartására (védettségi igazolvány).
Bízunk benne, hogy a regisztráció nem szegi kedvüket, várjuk jelentkezésüket, ÜNNEPELJÜNK EGYÜTT!