Tájékoztatás – Zrínyi, Dózsa és Móra utcák csapadékvízelvezetésének rekonstrukciós munkái

Tájékoztatás

Minden érintettet levélben és utcafórumokon is tájékoztattunk, megkezdődtek Bábolnán a Zrínyi, Dózsa és Móra utcák csapadékvízelvezetésének rekonstrukciós munkái.

Felhívtuk már korábban is a figyelmet az autóbeállók esetleges térkövezése, a kiépített vízelvezetőcsatorna befedése nem része a beruházásnak, amennyiben bármely lakosnak ilyen igénye lenne, azt a Bábolnai Közös Önkormányzati Hivatal műszaki ügyintézőinél kell bejelenteni, illetve egyeztetni szükséges a kivitelező vállalkozóval.

Amennyiben a Dózsa és Móra utcákra vonatkozóan bármely lakos be kívánja fedni az új csapadékvízelvezető csatornát, ezt a bejelentést 2022. augusztus 11-ig teheti meg, azzal, hogy nyilatkozik arról, hogy amennyiben a csapadékvízelvezető csatornát lefedi, saját magának (saját költségén) kell gondoskodnia a lefedett vízelvezető csatorna tisztántartásáról, esetleges hordalék eltávolításáról. 2022. augusztus 11-et követően a Dózsa és Móra utcákból bejelentést nem áll módunkban elfogadni tekintettel a kivitelezés állapotára.

A nyilatkozatminta mellékelten elérhető.

Bábolnai Közös Önkormányzati Hivatal


Kapcsolódó dokumentumok